Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la nova candidatura Decidim Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El COP-Compromís per Ripollet, Podem i el Procés Constituent concorreran en una llista unitària a les properes eleccions municipals sota el nom de Dedicim Ripollet. La nova formació s'autodefineix com a "rupturista i profundament democràtica" i neix amb la voluntat de ser una alternativa de govern als partits que tradicionalment s'han presentat a la població.

Decidim Ripollet és fruït de la iniciativa del COP-CpR, que el passat 29 d'ocubre convocava a entitats i partits polítics al moviment Crida per Ripollet. Al final, s'hi van sumar Podem i el Procés Constituent, a més de l'entitat Mai Més. En dues assemblees, els participants van consuensuar el manifest, el codi ètic i l'estructura organitzativa. El nex d'unió de les tres corrents que integren Decidim Ripollet és aconseguir una participació més directa de la ciutadania. A l'horitzó de Decidim Ripollet resta fer-se visible i concretar les quotes de la futura llista electoral.

Foto:
- d'esquerra a dreta, José M. Osuna (COP-CpR), Mónica Laborda (Podem), Salvador Villacrossa (Procés Constituent) i José García (Podem).