Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple del Consell Comarcal demana mantenir el servei de transport sanitari al Vallès Occidental

Imatge 1.
Imatge 1
Els grups comarcals de PSC, ICV-EUiA, PP, ERC i les CAV van votar a favor de la moció presentada per ICV-EUiA al Ple del Consell Comarcal del passat 13 de novembre, a favor del manteniment del servei de transport sanitari, tant bàsic com de Suport Vital Avançat, al Vallès Occidental. El punt va comptar amb l'abstenció de CiU. El text afirma que, segons dades del concurs públic del servei de transport sanitari que el CatSalut va publicar el passat mes de juny, al Vallès Occidental, es preveu una reducció del pressupost d'1,16 milions d'euros, així com una reducció de 31.472 hores d'atenció i la pèrdua de servei de Suport Vital Bàsic a 18 municipis de la comarca, entre ells Ripollet.
Així, la moció reclama al Govern de la Generalitat de Catalunya que mantingui les mateixes hores de cobertura de servei bàsic i avançat que el 2013 a la comarca del Vallès Occidental, així com la base d'ambulàncies bàsiques a Montcada i Reixac, el mateix nombre de vehicles, la distribució horària i el servei de reforç d'hivern. Per últim, insten a la Generalitat a mantenir els dos vehicles de Suport Vital Avançat amb la dotació personal i tècnica completa al municipi de Sabadell.

Ple d'Ordenaces
El Ple del Consell Comarcal també va aprovar la revisió de les Ordenances Fiscals per l'any 2015. Les ordenances de l'ens comarcals pel proper any es congelen, és a dir, es mantenen com aquest any 2014. Només es fa una modificació de forma en l'ordenança número 9, reguladora de la taxa per a les Actuacions d'Avaluació Ambiental. Tots els preus públics i ordenances es poden consultar al web del Consell, www.ccvoc.cat.

R.H.