Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja disponible l'app Ripollet Ciutat

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet ja compta amb la seva app, Ripollet Ciutat, disponible per a tots els telèfons mòbils, tant Androit com IOS.
La iniciativa, promoguda pel Patronat Municipal d'Ocupació, dins el programa EMPRO i desenvolupada per l'empresa Mostrarium, es va presentar el passat 10 de novembre, al Centre Cultural. Conté informació genèrica de la vila i també sobre la seva oferta comercial, per consultar en qualsevol moment des del mòbil, geoposicionar i compartir.

Com ser-hi?
Més d'una cinquantena de negocis ja es donen a conèixer a través de l'app Ripollet Ciutat. Per aparèixer, que és gratuït, cal contactar amb el PMO, al telèfon 93 580 76 42 o bé al correu electrònic del PMO pmo@ripolletocupacio.cat. Els interessats hauran de signar un conveni i rebran les instruccions per autogestionar-se la fitxa directament per internet. A més, se'ls facilitarà un codi QR personalitzat amb accés directe al seu negoci. Així mateix, recordar que l'Ajuntament també disposa d'una guia comercial virtual a la web municipal ripollet.cat, també gratuïta per a tots els comercials i empreses de Ripollet. Per formar-ne part o actualitzar les dades, cal omplir el formulari que surt a la secció.
D'altra banda, a la part de l'app sobre l'Ajuntament, trobem informació d'interès del municipi, com ara avisos, notícies de la vila, l'oferta cultural, llocs d'interès, equipaments i departaments, etc.

Aposta municipal
A la presentació, el regidor d'Ocupació i president delegat del PMO, Ferran Tornel, va definir l'app com "senzilla i intuïtiva" i va destacar l'oportunitat que signifiquen les noves tecnologies en la lluita contra l'atur. Igualment, va remarcar la importància que hi hagin donat suport els principals agents econòmics de la vila: la Unió de Botiguers, els paradistes del Mercat Municipal, els gremis d'hostaleria i instal·ladors, les associacions PIMEC i CECOT i el consorci COPEVO, a més de l'esplai La Gresca, amb qui es va signar el Pacte per l'ocupació i emprenedoria EMPRO.
Per la seva part, el regidor de Comerç, Joan Fandos, va manifestar que aquests tipus de projectes ajuden a fer que el teixit comercial i l'administració siguin més propers als ciutadans. Finalment, l'alcalde, Juan Parralejo, va repassar, davant els comerciants presents, les iniciatives dutes a terme per l'Ajuntament per fer front a la crisi, basats en tres eixos: reducció de la despesa municipal, mantenint els serveis; potenciació dels serveis socials i la promoció de l'ocupació i l'economia local, buscant noves formes, com l'app presentada i l'obra pública, amb contractació directa d'aturats de Ripollet per part de l'Ajuntament.

Fotos
- Imatges de l'acte. A la taula, representants dels agents econòmics adherits.
- Cartell i pantalla d'obertura de l'app.