Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'OMIC organitza una xerrada sobre els canvis a la factura elèctrica

Imatge 1.
Imatge 1
L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor ha organitzat per aquest dimarts, 11 de novembre, al Centre Cultural una xerrada sobre els canvis a la factura elèctrica. Serà a les 19 hores, a càrrec de l'Associació d'Usuaris de Bancs i Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC ADICAE).
L'associació explicarà totes les tarifes a les que poden tenir accés els consumidors i donaran les claus per decidir quin tipus de tarifa convé més depenent de les circumstàncies de cada llar. Adicae també informarà dels canvis arrel de la reforma elèctrica, el passat mes d'abril, i L'associació també farà una crítica al funcionament del sistema elèctric actual.

Àlex Daudén explicava a l'Info de Ripollet Ràdio, que es tracta d'una "reforma elèctrica que hagués pogut ser una oportunitat per fixar un preu just al subministrament elèctric però estem veien com som el tercer país d'Europa que paguem més cara la factura elèctrica, perquè estem assumint un dèficit tarifari". Daudén també reconeix que "és molt difícil estalviar en la factura elèctrica", ja que la major part del que paguem és la part fixa i per la part del consum variable no podem jugar gaire.

R.H.