Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís per Ripollet impulsa la Crida per Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El Compromís per Ripollet vol impulsar una candidatura alternativa d'esquerres de cara a les pròximes eleccions municipals. En aquest nou espai polític, s'integrarien el Compromís amb altres col·lectius, moviments socials i persones independents, sota el paraigua de la Crida per Ripollet.

El passat dimecres, 29 d'octubre, el regidor del COP-CpR, José Maria Osuna, va presentar la iniciativa al Centre Cultural davant d'una seixantena de persones. Osuna va plantejar, davant els presents, que no es tracta només d'una suma de sigles, sinó de la creació d'un nou moviment rupturista per tombar l'actual govern local.

El regidor del Compromís va avançar els eixos del manifest de la futura Crida per Ripollet, que pretén promoure una major participació, transparència i ètica. També defensa la justícia social, noves polítiques d'ocupació i de residus i un millor transport públic. A més, demana més protagonisme de la mediació i l'activisme ciutadà. Igualment, reivindica major fermesa del govern local en temes com ara l'Ecoparc, el soterrament de l'autopista i l'hospital. Finalment, es declara a favor de la independència de Catalunya, tot i que va reconèixer que aquest pot ser el tema on pot haver-hi més diferències d'opinió.

La Crida per Ripollet va en la línia d'altres iniciatives similars, com ara la Crida per Cerdanyola, la Crida per Sabadell o Guanyem Barcelona, per crear candidatures alternatives d'esquerres a les municipals.