Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia el curs al Centre Obert La Placeta

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Obert La Placeta inicia dimecres 8 d'octubre el curs i ho fa amb 60 nens i nenes que amb les seves respectives families participaran de les activitats programades per al curs 2014-2015. Aquest espai socioeducatiu, en funcionament des de fa 12 anys, ofereix als infants i les seves famílies una programació amb una base pedagògica, socialitzadora, cultural i creativa que es concreta en forma d'activitats, tallers, sortides i, fins i tot, colònies. La Placeta acollirà, el dia 8 d'octubre, l'acte de presentació oficial del curs, que comptarà amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó, així com amb els educadors de Serveis Socials i del mateix centre.

La Placeta és un servei que depèn del Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet. Atén diàriament un total de 60 infants d'edats compreses entre 3 i 12 anys, des de les 17 fins les 19 hores, durant el curs escolar.

Els educadors socials de Serveis Socials són els encarregats de gestionar l'espai. Així, es responsabilitzen de la derivació i inscripció dels infants i s'ocupen de coordinar les escoles amb les famílies i els monitors i monitores que atendran els nens per tal de garantir una atenció i un treball integrals.

La gestió implica assegurar el bon funcionament del centre obert i, més enllà de vetllar per temes d'infraestructura o material, els educadors acompanyen als monitors durant tot el procés anual mitjançant reunions de coordinació quinzenals. D'altra banda, aquests educadors també es fan càrrec del seguiment individualitzat de cada família per garantir la millora i progrés de cada infant.

L.P.