Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Ripollet presenta una reclamació pel pagament de les escoles bressol municipals

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet és un dels 36 consistoris catalans que han iniciat els tràmits per requerir a la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per tal que, entre altres, compleixi els acords de pagament de les subvencions atorgades als Ajuntaments en concepte d'aportació a les escoles bressol municipals. La reclamació ha estat realitzada pel Fòrum d'Alcaldes i Alcaldesses per l'Educació de Catalunya, entitat de la qual Ripollet forma part, juntament amb d'altres 35 municipis catalans.
En el cas de Ripollet, la reclamació es concreta en el requeriment per fer efectiu el pagament de 158.600 euros, corresponents a la subvenció del curs 2012-2013 i també demana que concreti l'import de la subvenció per al curs 2013-2014, articulació que s'ha de fer a través dels convenis que corresponguin.

Tant l'alcalde, Juan Parralejo, com la regidora d'Educació, M. Del Mar Viera, han volgut destacar la necessitat de fer efectives aquestes subvencions, sobretot en el cas de Ripollet, un ajuntament "amb un pressupost molt auster, on qualsevol canvi en la previsió pot representar un moviment innecessari entre les partides". Per això, reclamen que la Conselleria d'Ensenyament compleixi amb els acords i compromisos que té amb aquest Ajuntament per tal que es pugui continuar oferint una educació de 0-3 anys de qualitat.

R.H.