Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Línia B-2 Sabadell-Ripollet amplia el nombre d'expedicions amb parada a l'Hospital Taulí

Imatge 1.
Imatge 1
Des del passat 15 de setembre, l'empresa Marfina Bus Sa ha modificat les condicions de prestació del servei de la línia B2 Sabadell-Ripollet, augmentat el nombre d'expedicions amb parada a l'Hospital Taulí. Així, a primera hora del matí i de la tarda, tots els autobusos que surten de Ripollet tenen parada a l'hospital de referència, augmentant de 17 a 25 els nombre d'expedicions diàries amb aquest recorregut.
De la mateixa manera, tant a migdia com a darrera hora de la tarda, els autobusos de tornada cap a Ripollet també tenen parada a l'Hospital Taulí, per tal de facilitat la tornada de pacients i familiars (veure quadre d'horaris al document adjunt).

Aquesta modificació del servei va ser presentada en roda de premsa el passat dimarts, 30 de setembre, per part del regidor de Transports i Mobilitat, Toribio López i del cap de trànsit de Sarbús, Ramon Moya. Segons va explicar el regidor, la passada primavera l'Ajuntament es va reunir amb entitats veïnals del municipi per tal de tractar aquest tema i van traslladar la demanda a l'empresa. Moya, per la seva part, va explicar que aquest canvi en la línia "és una aposta per la mobilitat i suposa escoltar els nostres usuaris, intentant atendre al màxim les seves demandes".

Els canvis en el quadre d'horaris i expedicions s'apliquen de dilluns a divendres feiners, exepte el mes d'agost, i s'han configurat responent als resultats de les enquestes realitzades als propis usuaris.

Foto: Rosa Moragas, tècnica de la Regidoria de Transport i Mobilitat, Ramón Moya, cap de trànsit de Sarbús i el regidor de Transports i Mobilitat, Toribio López.

R.H.