Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a l'Urban Day 2014

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dissabte, 27 de setembre, es va celebrar la sisena edició de l'Urban Day, organitzada des de la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet. L'activitat té com a objectius principals potenciar la participació dels joves amb activitats urbanes, fomentar els espais de convivència i veïnatge als barris i visibilitzar l'esport del skateboard a Ripollet.
El nucli de l'activitat es va centrar en la bowl situada al parc Primer de Maig, on es van fer un concurs de skooter i de skate amb la participació d'una trentena de joves. El lliurament de premis va estar presidit pel regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez.

L'acte va comptar amb la col·laboració de l'entitat PatinSSolidaris, que va organitzar circuits per a joves de skates i bicis i van fer exhibicions de bike trial. També van col·laborar en la realització de l'activitat, l'associació de veïns de Can Mas i el gimnàs Duofitness, qui va organitzar una masterclass de ball contemporani per al públic assistent, així com dues exhibicions de grups d'adults i joves guanyadores de diferents competicions a nivell estatals. Com a cloenda, el grup 'Hombres Bala', van oferir un concert de hip hop pel públic assistent.

La valoració de la Regidoria, dels participants i dels veïns del barri de Can Mas que van assistir als actes ha estat molt positiva.


R.H.