Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova aplicació per a mòbils del projecte EMPRO

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dimecres, 17 de setembre, es va celebrar una nova reunió del projecte EMPRO, servei empresarial inclòs en el Pla Disset i impulsat des del Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet amb el suport de l'Àrea Metropolitana. En aquesta reunió es va acordar la posada en marxa, properament, d'una aplicació sobre Ripollet descarregable a dispositius mòbils.
Aquesta nova eina representarà una nova aportació a la promoció i reactivació de l'economia local, mitjançant la incorporació dels establiments i empreses locals a l'aplicació. Aquesta iniciativa esta promoguda des del Patronat Municipal d'ocupació amb la Regidoria de Comerç, Industria i turisme.

La reunió del projecte EMPRO va estar presidida per Ferran Tornel, president-delegat del PMO i va comptar amb l'assistència del tinent d'alcalde de Comerç, Industria i Turisme, Joan Fandos, i representants de l'Associació de comerciants i venedors del Mercat Municipal; CRM Gremi d'instal·ladors i PIMES del metall; Unió de Botiguers de Ripollet; Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental; el director del Mercat municipal de Ripollet, Josep Calvache i COPEVO.

R.H.