Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FM'14: Música Local al Parc dels Pinetons

Imatge 1.
Imatge 1
Enguany, The Foxholes, Against the Inspiration i Sablex Kidd han estat els guanyadors del Certamen de Grups Locals, convocat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania. Actuaran a les 22 h al Parc dels Pinetons. The Foxholes
Van néixer l'any 2006, orientats al rock estàndard, evolucionant després a la barreja de rock i electro. El 2009 editen el seu primer cd amb 8 cançons i l'any 2010 el segon, sota el títol The foxholes com o doin fier no. El tercer treball, Brutal, arriba el 2011 i a finals de 2013 estrenen Escaparatismo cósmico, el seu quart àlbum. La formació de directe per 2014 està formada per Jonah, Yuca, Jose Adames i Clara Aleixandre.

Against the inspiration
Grup de metalcore nascut a Ripollet l'any 2013. Es van estrenar en concert al festival organitzat al desembre de l'any passat per la SBC TRVE Crew. El so del grup es caracteritza per la melodia i al mateix temps la contundència. La filosofia de la formació es basa en l'esforç enfront de la inspiració i això és el que defineix les composicions de la banda, formada per Adrià Roldan, David Palacio, Adrià Bravo, Daniel Herrera i Carlos Anselmo.

Sablex Kidd
Més conegut com a Sable, és un MC (mestre de cerimònies) que l'any 2011 va publicar el seu primer àlbum Sable - El estilo perfecto, i que ha col·laborat a la maqueta de Cortex to kill. Al desembre de 2013 publica el seu segon treball en solitari titulat Sablex Kidd-Plan B, que consta de 14 tracks de pur hip hop. Actualment, treballa en la segona entrega del grup Daños Colaterales, del que forma part juntament amb FM Musta.