Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FM'14: Un pregó ple de màgia i humor

Imatge 1.
Imatge 1
Amb la seva particular simpatia i humor, Joaquín Matas serà l'encarregat del pregó de la Festa Major 2014, aquest dissabte, a les 19 hores, a la plaça de Pere Quart. Matas és un professional que viu dedicat íntegrament al món de la màgia. És especialista en màgia d'escena i de a prop i se centra en la participació activa dels seus espectadors, combinant harmònicament el millor il·lusionisme amb fortes dosis d'humor i ironia. Matas ha treballat per a les més prestigioses empreses nacionals i internacionals, en convencions, fires i tot tipus d'esdeveniments, realitzant més de 200 actuacions anuals.
Joaquín Matas aconsegueix transmetre la seva passió per la màgia al públic i sap utilitzar els seus dots com a comunicador i còmic. Tot això li ha fet mereixedor de molts premis i l'ha convertit en un referent de l'il·lusionisme modern, el qual tindrem el plaer de tenir a Ripollet, el pròxim dissabte, 30 d'agost.

Un pregó màgic
A través de la màgia participativa i l'humor, Matas explicarà els actes més destacats de la festa gran de Ripollet. Mitjançant diferents efectes d'il·lusionisme i amb un llenguatge despreocupat, segur que Joaquín sorprendrà al públic. A més, en un joc final, demostrarà que Ripollet té màgia. I tot això, amb la participació de tots els presents al pregó.

Versots i foc
Com és habitual, a banda del pregoner, Diables de Ripollet també donaran la benvinguda a la Festa Major amb els seus satírics Versots. Serà a les 20.45 hores, a la plaça de Pere Quart. A continuació, realitzaran la Cercavila Infernal pels carrers de la vila, acompanyats per les Bruixes de Ripollet, els Diables de Terrassa, la Colla Vella dels Diables de Santa Coloma, les Bruixes de Gramanet i Rhytm'n Moyo.

El recorregut començarà a la plaça de Pere Quart i continuarà per la rambla de Sant Esteve, la rambla dels Pinetons i l'avinguda de Maria Torras, fins a la rambla de les Vinyes. L'organització i les entitats de Diables i Bruixes de Ripollet recorden que no es fan responsables dels danys que es puguin produir als cotxes i a les persones que participin en l'acte. Per participar-hi cal portar roba de cotó, barret i mocador. A més, recordin que està prohibit aparcar els cotxes als carrers del recorregut.
El foc ens acompanyarà dissabte fins a la nit, amb el tradicional castell de focs d'artifici, a les 22.30 hores, al parc dels Pinetons.