Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament destina més d'un milió d'euros de l'Àrea Metropolitana a obres de millora

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal d'Ocupació té previst executar més d'una vintena d'obres fins a final d'any, amb un pressupost de més d'un milió d'euros, subvencionat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Com ja ve sent habitual, l'execució de les obres es realitzarà mitjançant la contractació directa de persones de Ripollet en situació d'atur, a excepció d'alguna petita millora que realitzarà la Brigada Municipal.
Fins al moment, ja s'ha realitzat la majoria d'actuacions relatives a la millora de la via pública, on s'han destinat uns 200.000 euros. Entre aquestes actuacions hi ha les millores a l'edifici de Serveis Socials, el clavegueram de l'escola Escursell, la rehabilitació de les cobertes del parvulari a l'escola Anselm Clavé i la instal·lació de columbaris al cementiri municipal, entre d'altres. El Patronat també ha destinat 20.000 euros a la construcció del pàrquing de l'Antic Casino.

Noves zones d'aparcament al Poliesportiu
En aquests moments, el PMO ja ha iniciat les obres d'adequació de dues noves zones d'aparcament al Poliesportiu Municipal, amb un cost de 141.472,78 euros. També s'ha iniciat el projecte de creació de 20 horts municipals a la zona propera a Can Barneda, amb un cost de més de 57.000 euros.
Quant a les obres que resten per executar, el PMO destinarà prop de 250.000 euros a la millora de vies públiques i parcs infantils, mitjançant la revisió de la senyalització vertical de tot el municipi, treballs de jardineria, substitució de bancs, treballs de serralleria i enllumenat públic i la instal·lació de tanques, papereres, pilones i jocs infantils.

Més de mig milió pel carrer del Calvari
Pel que fa a la resta d'actuacions previstes, destaquen les obres de millorar del carrer del Calvari, amb un pressupost de més de mig milió d'euros, entre els carrers de Pau Casals i Padró, que s'iniciaran al setembre. A més, el PMO destinarà uns 55.000 euros a la reforma d'un tram de vorera a la carretera de Barcelona, a l'alçada del barri de Can Tiana i 7.000 euros al nou Viver Municipal.

R.H.