Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues entitats se sumen a la nova programació de la ràdio

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim 15 de setembre, l'emissora municipal estrenarà la programació de la temporada 2014-2015. La principal novetat és la incorporació de dues entitats, que tindran un espai mensual: Gitanes de Ripollet, cada primer dimarts de mes i el Centre Ocupacional Aspasur Ripollet (Grup Catalònia), cada tercer dimarts.
Tots dos han sorgit del curset de ràdio d'estiu, realitzat durant quatre dissabtes de juny i juliol. Amb aquestes dues associacions, ja són 12 les que disposen d'espai propi per donar a conèixer les seves activitats.

La nova graella també incorpora un programa dedicat exclusivament al futbol i alguns ajustos horaris per facilitar la participació de la setantena de voluntaris que actualment fan els 40 espais de la programació de Ripollet Ràdio.

Treball final del curset
El treball final del curset de ràdio va consistir en la realització d'un magazín d'estiu, on els alumnes van posar en pràctica els coneixements en matèria de locució i creació de continguts, adquirits als llarg de les quatre sessions temàtiques. El curset d'enguany, impartit de manera gratuïta als estudis de l'emissora, ha estat seguit per un total de 18 persones.

F.R.