Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoquen concentracions contra el tancament dels CAP aquest estiu

Imatge 1.
Imatge 1
La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet ha denunciant públicament les noves retallades que patiran els CAP durant aquest estiu, quant al tancament d'instal·lacions i ha convocat dues concentracions. La primera aquest dilluns 28 de juliol al CAP de la Farigola a les 14.30h i una altra el dia 1 d'agost, davant del CAP Pinetons, també a les 14.30 hores.
La Plataforma ha manifestat que "tot i que el conseller parli de 'normalitat', nosaltres volem posar de manifest que aquest tancament dels CAP és una conseqüència de les retallades: al tenir menys personal treballant, s'han d'aplicar aquestes mesures. Durant l'any també es nota aquesta retallada en personal".

També han assegurat que "desconeixem quines eren les 'reivindicacions' dels ajuntaments de Cerdanyola i Ripollet en relació al tancament dels CAP a l'estiu, però vista la satisfacció per l'èxit obtingut, no devien anar més enllà del programa de 'rebaixes d'estiu' que han aplicat." Segons la Plataforma, la pròpia alcaldessa de Cerdanyola s'ha manifestat agraint al Servei Català de la Salut.

Finalment, han manifestat el seu suport "a tot el personal sanitari, que malgrat les restriccions que manté el Servei Català de la Salut, cobrint de manera insuficient les baixes i les vacances de la plantilla, intenten donar el millor servei als usuaris."
 
F.R.