Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt pel nou curs escolar 2014-2015

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest setembre els escolars de la vila tornen a les aules de nou. Encara amb dades provisionals, aquest mes de juliol, uns 470 alumnes començaran P-3 i uns 390 estudiants començaran l'ESO el pròxim 15 de setembre.
Calendari Escolar
El dia 15 de setembre començarà el nou curs escolar per als alumnes de segon cicle d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i els cicles de cicle mitjà. El dia 22 serà el torn per als estudiants de cicles superiors i per a l'Escola d'Adults. Un curs que enguany finalitzarà el 19 de juny. Pel que fa als períodes de vacances aquest seran el 24 de desembre al 7 de gener, les de Nadal i del 28 de març al 6 d'abril les de Setmana Santa.

Llars d'infants
El govern municipal ha decidit congelar novament el preu de les llars d'infants municipals per al curs 2014-2015. Per tant, el preu, que continua sent el mateix des de l'any 2012. Aquesta decisió s'ha pres tot i que la Generalitat de Catalunya continua sense liquidar el deute pendent en matèria de llars d'infants. Aquest deute prové del curs 2011-2012 i, de moment, tot i que es va signar un acord amb el govern autonòmic l'any 2013, l'Ajuntament no té cap confirmació que el liquidin aviat.

Beques estudis musicals
El Patronat de Cultura destinarà 25.000 euros a beques d'estudis musicals per al curs 2014-2015. Aquest fons servirà per ajudar a les famílies al pagament de la matrícula (38-60 euros) i/o quotes mensuals (8-44 euros). La presentació de sol·licituds s'ha de fer al Centre Cultural entre el 8 i el 30 de setembre. Les bases reguladores es poden descarregar a les webs o bé del Patronat Municipal de Cultura i també es faran públiques en els taulers d'edictes de l'Ajuntament de Ripollet i del Patronat.

Escola d'Adults
Enguany, l'Escola d'Adults també enceta un nou curs. El període de matriculació serà del 2 al 8 de setembre.

Aula d'Extensió Universitària
Pel que fa a aquesta associació, que enguany ha acabat el curs amb més de 160 socis, els dies 3 i 4 de setembre es podran realitzar les matricules per al nou cicle de conferències. La sessió inaugural està previst que sigui càrrec de la sociòloga i política de Marina Subirats.

F.R.