Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 24 de juliol de 2014

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 24 de juliol, se celebra el darrer Ple Municipal abans de les vacances d'estiu. L'ordre del dia compta amb sis punts on, de nou, les mocions tenen un important protagonisme, ja que s'han presentat set textos. La sessió es podrà seguir en directe, a partir de les 19.30 hores des de Ripollet Ràdio (91.30 FM) o bé per internet a través de la web ripolletradio.cat. També podeu veure els videos dels plens anteriors al canal Ripollet TV a YouTube.

Pel que fa a la resta de punts, es portarà a aprovació una modificació del contracte del servei de neteja durant el període d'estiu. També s'abordarà una modificació administrativa, relacionada amb la construcció del CAP Pinetons.

Mocions
La primera de les set mocions que es discutiran ha estat presentada pel PP, que demana la retirada de canyes i obstruccions a la llera del riu Ripoll.
Per part del CpR, s'han presentat quatre mocions: un sobre la planta de residus Ecoparc-2; una altra relativa a la Federació de Municipis de Catalunya; en suport a la campanya de boicot, desinversions i sancions contra Israel i en solidaritat amb Palestina i, la darrera, relativa al Multireferèndum.
ICV-EUiA també ha presentat una moció, que demana una reforma constitucional i la convocatòria d'un referèndum sobre la monarquia.
Finalment, es debatrà un darrer text, presentat per tots els grups, expecte el PP, a favor d'un comerç urbà de qualitat i arrelat a la ciutat.

F.R.