Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia la comercialització de les naus industrials del sector El Martinet

Imatge 1.
Imatge 1
L'Institut Català del sòl, INCASÒL, l'Ajuntament de Ripollet i el Grup Clapé van celebrar el passat divendres, 11 de juliol, una jornada de portes obertes per presentar la comercialització de 12 naus industrials situades al sector El Martinet de Ripollet. L'INCASÒL, amb la col·laboració del Grup Clapé, ha promogut aquest parc de nova generació per donar resposta a les necessitats actuals del mercat, potenciant així la col·laboració público-privada.
Les naus
Les 12 naus propietat de l'INCASÒL, que ara es comercialitzen, sumen més de 7.000m2 i han estat dissenyades per a petita, mitjana i gran empresa. Els 12 locals tenen una superfície que va dels 450m2 als 1.000m2. Per tal de facilitar la implantació de les empreses, l'INCASÒL ofereix un lloguer gradual fins arribar a 3,25€/m2 amb opció de compra i també ofereix la possibilitat d'equipar les naus o vendre-les a un preu base de 950€/m2.

Grup Clapé
Grup Clapé, amb seu a l'edifici Advance de Sant Cugat del Vallès, és una empresa catalana especialitzada en la promoció de parcs empresarials de nova generació a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Entre d'altres, ha construït els parcs de Gavà Park, Santa Maria Park, A7 Llinars Park o Porta Terrassa.

El Martinet
Quant al sector d'activitats econòmiques El Martinet, situat als municipis de Ripollet i Montcada i Reixac, el grup destaca la seva localització privilegiada, a només cinc minuts de les principals vies de comunicació de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'oferta comercial de l'INCASÒL al sector El Martinet es completa amb quatre parcel·les industrials per incentivar l'activitat econòmica a la zona.

R.H.