Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mancomunitat preocupada per possibles canvis en el Servei d'Ambulàncies

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 17 de juliol, l'alcalde de Ripollet i president de la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada, Juan Parralejo, ha adreçat un escrit al director general de CatSalut, Josep M. Pedrosa, per demanar una reunió en relació a la convocatòria del concurs públic per adjudicar el servei de transport sanitari.
A l'escrit, Parralejo recorda que, des de 2000 fins l'any 2006, els municipis de la Mancomunitat van patir molts problemes en aquest servei assistencial arrel de les reduccions que es van produir. També explica a la carta que, després de dur a terme diverses reunions, es va poder arribar a un acord que ha permès tenir un servei de transport sanitari correcte i molt ben valorat pels usuaris, que cobreix les necessitats de les poblacions de la demarcació.

En nom dels tres municipis, el president de la Mancomunitat ha traslladat la preocupació amb que han rebut la notícia de la convocatòria d'un nou concurs que comportarà modificacions que afecten de manera negativa a un servei que, fins ara, es venia prestant als ciutadans i ciutadanes de forma satisfactòria.

F.R.