Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EMA Publicacions recorda el 75 aniversari de la fi de la Guerra Civil

Imatge 1.
Imatge 1
La Sala d'Actes del Centre Cultural va ser l'escenari aquest dimecres, 2 de juliol, d'una tertúlia dedicada als 75 anys des del final de la Guerra Civil. La sessió va comptar amb els autors de diferents llibres sobre la guerra civil al Vallès, concretament del que es va viure a Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac i també al nostre municipi.
L'acte, organitzat per EMA Publicacions, va començar a les set de la tarda. David Fontanals, l'autor de Les cares de la guerra. Testimonis de la Guerra Civil i la repressió a Ripollet, va ser l'encarregat de portar a terme la xerrada. Fontanals va destacar la importància de recordar el passat per millorar el futur i també va voler trencar el mite que Ripollet fos un poble que visques la Guerra Civil amb tranquil·litat.

També van participar els dos escriptors de 940 dies. La Guerra Civil a Montcada, Ricard Ramos i Josep Bacardit, i l'actual director de la revista Vallesos, que ha dedicat la seva última publicació a l'aniversari. Aquesta conferència es podrà escoltar el proper mes de setembre per Ripollet Ràdio.

F.R.