Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Setrill celebra una deliciosa festa d'estiu

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació Gastronòmica El Setrill ha celebrat aquest cap de setmana, del 27 al 29 de juny, la segona edició de la seva festa d'estiu, a la plaça del Molí. L'èxit de la festa consolida aquest esdeveniment com una cita ineludible per gaudir del bon menjar, la música i el ball, que enguany ha coincidit amb la revetlla de Sant Pere. Durant tot el cap de setmana s'han pogut degustar les 9 tapes elaborades pel Setrill, que acompanyaven totes les consumicions.
Les activitats van començar divendres, amb una vetllada d'havaneres i rom cremat, que va comptar amb l'actuació del grup musical Barca de Mitjana. Dissabte al matí, les tapes del Setrill van anar acompanyades per la música de Rafa Quintero, de Ripollet Ràdio, que van donar pas al dinar, amb la fideuà com a plat estrella. A la tarda, la plaça del Molí va acollir l'actuació del grup de ball Country Line Dance de Ripollet, els santcugatencs Pepe y nada más i el grup de flamenc de Carmen López. Ben entrada la nit es va poder celebrar amb coca i cava la revetlla de Sant Pere.

Diumenge, el Setrill va preparar 5 grans paelles, per a unes 1.200 persones. En total, es van vendre uns 1.100 tiquets, així que els assistents que van voler van poder repetir. D'aquests tiquets, La Caixa va finançar 200, que va destinar a Cáritas, per tal que els pogués repartir entre persones amb dificultats.

R.H.