Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A punt de finalitzar les obres a la rambla de Sant Esteve

Imatge 1.
Imatge 1
Els propers dies 3 i 4 de juliol s'asfaltarà el tram de la rambla de Sant Esteve, comprès entre els carrers de Pizarro i Canigó. Amb aquest asfaltat, finalitzaran les obres de remodelació d'aquesta zona de la rambla. Durant aquests dos dies, es tallarà al trànsit aquest tram de la rambla i el cap de setmana es permetrà l'aparcament com es fa de forma habitual. Les obres quedaran totalment acabades els dies 7 i 8, amb les tasques de senyalització i pintura viària.
Les obres de remodelació de la rambla de Sant Esteve han permès remodelar el paviment, canviar l'arbrat i soterrar les línies elèctriques, en coordinació amb FECSA. A més, les obres han estat totalment finançades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un cost d'uns 590.000 euros. Per dur a terme les obres, el govern municipal, dins la seva política de foment de l'ocupació, ha volgut executar-les amb la modalitat denominada Obres per Administració, que ha permès contractar de forma directa de 10 persones de Ripollet en situació d'atur.

L'alcalde, Juan Parralejo, ha destacat en nota de premsa "l'esforç realitzat per dur a terme les obres intentant afectar el mínim possible els comerços i hostaleria de la zona i sense tallar el trànsit dels vehicles rodats en cap moment". A més, Parralejo ha volgut "agrair als veïns i veïnes de la zona la seva paciència durant l'execució de les obres, així com als comerciants que han estat molt comprensius durant tot el procés i ara podran gaudir dels resultats".

F.R.