Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebren amb èxit els 25 anys del Consorci per la Normalització Lingüística

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dia 19 de juny, els jardins de Ca n'Ortadó de Cerdanyola del Vallès van ser l'escenari de la celebració dels 25 anys del Consorci per la Normalització Lingüística al Centre de Normalització Lingüística (CNL) Vallés Occidental 3, amb la participació de més de 200 persones. A la festa va participar, entre altres autoritats, la regidora d'Educació de Ripollet Maria del Mar Viera, presidenta del Consell del CNL.

L'acte va aplegar als alumnes del Voluntariat per la Llengua, que van mostrar les activitats que han realitzat durant el curs per tal de fomentar l'ús social del català, com el cant coral o la dramatització de Les cartes d'Hèrcules Poirot. També van estar presents en aquest acte, dirigit per Josep Antoni Teixidó, qui va inventar el primer rellotge digital en català, els representants polítics dels municipis de Barberà, Montcada, Badia, Cerdanyola del Vallés, Sant Cugat i Ripollet, i els membres d'entitats vinculades al CNL.

Durant tot l'acte es va servir coca i cava pels assistents, que van gaudir a més de la colla de gegants i gralles de Barberà, i l'Associació Line Dance del Palau Ausit de Ripollet. També van participar en un concurs on se sortejava un rellotge digital en català i també un joc infantil en català de la campanya 'I tu, jugues en català?'

E.R./F.R.

Foto:
- La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera.
- Van assistir més de 200 persones.
- Actuació del grup local de Country del Palau Ausit.