Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa Gent Activa dóna servei a 154 persones de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El programa Gent Activa, adreçat a persones jubilades o pensionistes de Ripollet, ha comptat amb la participació enguany, de 154 persones que han pogut assistir a les diferents activitats organitzades des de la Regidoria de Serveis Socials com són xerrades o tallers de memòria i d'informàtica. Una etapa per gaudir
Des de la Regidoria de Serveis Socials han agrait la col·laboració tant d'entitats com l'altres regidories de l'Ajuntament i han recordat la importància de participar en aquest tipus d'activitats que ajuden a mantenir les relacions socials, a reforçar l'autoestima i a gaudir d'aquesta etapa de la vida.
Els tallers d'informàtica han ofert formació a 24 persones que han pogut millorar la seva capacitació amb les noves tecnologies. Pel que fa als tallers de memòria és una de les activitats que compta amb més demanda. Han estat 62 les persones que han pogut realitzar desde excercici físic, amb sessions de dansateràpia, fins a exercicis per treballar l'agilitat mental i la creativitat, amb el treball cognitiu que suposa memoritzar una coreografia.

Quan a les xerrades han estat 68 les persones que s'han interessat per continguts tan diversos com l'alimentació i els hàbits saludables o la higiene postural.

L.P.