Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kftí acomiada el curs 2013-2014

Imatge 1.
Imatge 1
El passat divendres 20 de juny el servei del Kftí va realitzar la seva festa de comiat del curs 2013-2014, especialment destinada a aquells participants que fan 18 anys i que no assistiràn a les activitats programades per al proper any. El Kftí, adreçat a joves de 12 a 17 anys, ha comptat enguany amb la participació de 22 joves.El KFTÍ és un espai municipal de la regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet que té com a objectiu el desenvolupament integral del jovent de Ripollet. El servei està situat a la planta baixa del Casal de Joves, a la rambla de sant Jordi 6.

Els joves assisteixen 3 dies a la setmana, de 18 a 20 hores, fent la primera hora reforç a l'estudi i la segona hora activitat de grup. Igualment, es fan sortides de cap de setmana de manera regular incloses al preu de 25 euros al mes.

Totes aquelles famílies interessades i que presenten necessitats econòmiques, poden adreçar-se al departament de Serveis Socials que valora les diferents situacions i pot atorgar beques que cobreixen el cost del servei, com ha fet fins ara.

Per poder participar de les activitats de KFTÍ, es pot fer la inscripció des del dia 1 fins el 31 de juliol, preferiblement, i amb possibilitat de fer-la també del 3 al 12 de setembre. Per més informació, podeu contactar al 935046024 o a través de l'adreça electrònica joventut@ripollet.cat.

L.P.