Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Espais amb Encant, de nou un èxit pel Corpus

Imatge 1.
Imatge 1
El temps va respectar la jornada, de manera que el diumenge, 22 de juny, es va gaudir d'una agradable jornada de Corpus amb catifes florals i activitats culturals per a totes les edats. Després de la bona acollida de l'any passat, van tornar a fer portes obertes, de manera excepcional, els Espais amb Encant, amb molt èxit de públic i actuacions musicals, teatrals i tallers infantils. A partir de la una del migdia, els carrers del Nucli Antic ja lluïen amb totes les catifes acabades, amb motius florals, religiosos, culturals (com una catifa dedicada a Sant Jordi), la ja tradicional catifa infantil o la del Centro Aragonés.

Espais amb Encant
Per aquesta edició, el Patronat de Cultura ha presentat alguns espais nous respecte l'any passat. Per una banda, les dues floristeries locals, Flors Montcada i Flors Morral, es van encarregar de l'ornamentació floral de dos indrets: el claustre de l'església i la Baixada dels Corbs, respectivament. També a l'església es va poder veure el tresor i el baptisteri totalment restaurat.

Tan a la Casa Padró com a Can Buixó, es va poder gaudir d'actuacions musicals i teatrals, a càrrec de l'Escola de Música i Amics del Teatre, respectivament. Una altra de les novetats, va ser l'exposició d'escultura religiosa al local de l'Associació Cultura i Tradició, organitzadora del Corpus, amb peces de Francesc Juventeny i de carros al pati centenari de l'escola Anselm Clavé.

Foto:
- Ornamentació floral de Flors Morral, que ocupava tota la Baixada dels Corbs.
- Catifa de l'Associació Cultura i Tradició.
- Actuacions musicals al Jardí Romàntic de la Casa Padró.
- Baptisteri de l'església.
- Catifa amb motius florals.

F.R.