Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la gran festa de l'esport extraescolar

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dissabte, 14 de juny, coincidint també amb el tret de sortida de la temporada d'estiu a les piscines municipals, el Patronat Municipals d'Esports va celebrar el final de curs de l'esport extraescolar de Ripollet més de 1.200 nois i noies van gaudir de les activitats en els diferents espais del poliesportiu i especialment d eles piscines durant tot el matí. A més entre els assistents també es van sortejar tres bicicletes i es va fer un ran esmorzar de tots els joves. En total 1.252 nens i nenes de les escoles de Ripollet han participat durant aquest curs a l'Esport Extra Escolar.
Coincidint amb aquesta festa, el PAME ha fet balanç de tot el curs. Enguany, l'oferta esportiva ha estat àmplia i s'ha posat l'accent en l'esperit formatiu. El Patronat Municipal d'Esports continua amb la seva filosofia de no premiar la classificació final dels esportistes i promoure els valors de participació pel lleure, la formació i el foment dels hàbits saludables.

Quan a xifres, el futbol sala ha comptat durant la present temporada amb un total de 517 participants distribuïts en 51 equips de les diferents escoles i el bàsquet amb 262 participants distribuïts en 23 equips de les diferents escoles.

També el tennis taula ha comptat amb 137 participants. El campionat local es va disputar el dia 25 de gener del 2014, organitzat pel PAME i amb la col·laboració del club local; Club Tennis Taula Ripollet. A més, un total de 8 nens i nenes de les escoles de Ripollet han realitzat entrenaments setmanals a les instal·lacions del PAME gràcies a la col·laboració del Club Tennis Taula Ripollet.

F.R.