Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Vargas celebrarà el seu 16è aniversari amb tallers i activitats familiars

Imatge 1.
Imatge 1
El dissabte, 28 de juny, l'Associació de Veïns de Can Vargas (c/ de Federico García Lorca, 5) celebrarà, durant tot el dia, la festa del seu 16è aniversari, amb activitats per a tota la família. El programa inclou diversos tallers i concursos, així com exhibicions de ball, una exposició de treballs dels socis i un pica-pica popular, entre d'altres.
El matí començarà amb un torneig d'escacs, a les 9 hores, a càrrec del Club d'Escacs Ripollet (inscripcions al telèfon 626 570 770). També es realitzarà un concurs de dibuix infantil, un taller de rebosteria creativa, un altre de pa i paella vegetariana i un taller de maquillatge. Després d'un pica-pica popular i un descans per dinar, a les 16.30 hores es reprendran les activitats, amb un recital de poesia de Federico García Lorca. Una exhibició de sevillanes, un taller de risoteràpia, un altre de dansa creativa i expressió corporal i una exhibició de balls de saló donaran pas al final de festa, cap a les 20.30 hores.
Pel que fa als tallers de risoteràpia, pa, rebosteria, dansa creativa i maquillatge, cal inscripció prèvia al correu electrònic acanvargas@hotmail.com.

R.H.