Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CTT Ripollet s'emporta 10 podis al Campionat de Catalunya Aleví-juvenil 2014

Imatge 1.
Imatge 1
Més de 200 esportistes van participar el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya aleví-juvenil que, per quarta vegada, va organitzar el Club Tennis Taula Ripollet al Pavelló Municipal Joan Creus. Les jugadores del Club local van fer una gran actuació, aconseguint 3 ors, 3 plates i 4 bronzes.
Una competició ja consolidada a la nostra vila, que va portar a desenes de clubs d'arreu de Catalunya a la nostra ciutat. El Club Tennis Taula Ripollet, organitzador de l'acte i que enguany celebra el 60 aniversari, també va organitzar el segon Obert de Tennis Taula per aficionats, amb una trentena de participants. A més, Jordi Gavín, preparador físic de Tennis Taula del CAR Sant Cugat, i Rafael Merino, doctor especialista en medicina de l'activitat física i l'esport i osteòpata, van oferir una conferència sobre la preparació física i la prevenció de lesions.

10 podis pel CTT Ripollet
Quant als resultats aconseguits pel Club Tennis Taula Ripollet, destaca el triplet realitzat per Lídia Rico, que es va proclamar campiona en individuals, en dobles i en equips (formant parella amb Mireia Peretó). Mireia Peretó, a més, va ser sots-campiona en individual. Elena Parente i Aina Mogas també van fer una gran actuació, quedant sots-campiones en dobles i equips, acompanyades per Marina Palomo, i també bronze en individual. Marina Palomo amb Júlia Higueras van fer bronze en dobles. Finalment, les juvenils Gemma Costa i Júlia López van aconseguir la medalla de bronze en equips.

Quant als nois del CTT Ripollet, l'actuació més destacada va ser la de l'infantil Roger Miró, que va estar a punt de passar a la semifinal individual juvenil en un vibrant partit enfront Andreu Gómez.

Foto:
- Guanyadores del CTT Ripollet.
- Vista general del Pavelló
- Final femenina juvenil, amb les dues semifinalistes del club local


R.H./F.R.