Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans demana dimissions i accions immediates sobre l'Ecoparc-2

Imatge 1.
Imatge 1
Les agrupacions locals de Ciutadans de Ripollet, Montcada i Santa Perpètua van anunciar, el passat dijous, 12 de juny, en roda de premsa, les diferents accions que han pres en relació a l'Ecoparc-2. Josep Gabarra, portaveu de C's a Ripollet, va explicar que el seu grup al Parlament de Catalunya "ha fet entrar una proposta de resolució perquè s'adoptin les mesures necessàries per posar la planta sota control i, si és necessari, fins i tot plantejar-ne un tancament provisional". Sobre l'anunci de la Generalitat, que confirmava una incidència amb el formaldehid l'any 2011, Ciutadans també es pregunta si els alcaldes afectats eren coneixedors d'aquesta situació.
Gabarra també va anunciar que faran arribar la seva ferma queixa a diferents entitats supramunicipals i als defensors del ciutadà de les diferents poblacions. Finalment, quan a responsabilitats polítiques, van demanar el cessament de Gloria Sànchez, tècnica l'Entitat Metropolitana de Barcelona i la dimissió d'Assumpta Escarp, vicepresidenta de Medi Ambient de l'AMB. Ciutadans també va voler fer constar "la miserable i hipòcrita demagògia dels grups polítics que manen en aquests moments a l'Entitat Metropolitana, presidida per l'alcalde Trias".

C's també va exposar que, segons els han fet arribar alguns dels treballadors, "la situació laboral a l'Ecoparc és força precària, amb pocs treballadors indefinits i molta precarietat temporal" i no descarten "portar l'assumpte a la Fiscalia de Medi Ambient si en un futur es demostren lesions en la salut dels treballadors o les persones properes a la planta".

F.R.