Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants de l'escola bressol municipal La Verema visiten la Casa Natura

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dijous, 5 de juny, la Casa Natura va rebre la visita dels nens i nenes de l'escola bressol La Verema, que hi van portar un grup de gripaus corredors que havien trobat al pati de la seva escola. Una vegada van deixar anar els gripaus prop de la bassa, els nens van fer un recorregut pel jardí i també van visitar les instal·lacions del viver municipal on l'empresa Jardinet té ubicada la seva seu. Amb ells van poder veure de prop totes les màquines i eines que s'utilitzen per cuidar els parcs municipals, van fer una passejada per l'hort i van treballar força plantant unes jardineres amb plantes aromàtiques.
La regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, ha volgut agrair a l'escola La Verema la seva visita i els ha convidat a participar a les activitats educatives que es realitzen a la Casa Natura, tant les adreçades al públic escolar com aquelles que s'organitzen per a tots els públics.

Riquesa animal a la Casa Natura
La Casa Natura s'està convertit en punt de trobada de diverses espècies animals. Existeixen diferents factors que propicien les condicions ideals per a que aquest espai sigui un refugi per a moltes espècies de fauna local, malgrat la urbanització de l'entorn, com ara la proximitat del riu Ripoll, l'anella verda formada pels terrenys enjardinats del voltant i les zones de conreu dels pobles veïns. La gestió del jardí de la Casa Natura, respectuosa amb la natura, fa que moltes espècies animals utilitzin aquest espai com a lloc de caça, reproducció o descans.

R.H.