Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juntes de Govern LocalMés de mig milió d'euros a parcs i jardins

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet va acordar en Junta de Govern Local, celebrada el passat 5 maig, destinar els 552.728,40 euros de 2014 del Programa d'Actuacions Municipals de Millora Urbana de l'Àrea Metropolitana de Barcelona 2012-2015 a despesa del contracte de manteniment i conservació dels parcs i jardins municipals. En aquesta sessió, també es va aprovar definitivament el projecte d'obres de millora de la intersecció de la carretera BV-1411 amb el vial de connexió a l'autopista C-58. Es tracta de la construcció d'una rotonda en aquesta intersecció, a càrrec de la Diputació de Barcelona, fruit d'un conveni entre aquest òrgan i l'Ajuntament de Ripollet de novembre de 2012. L'import d'aquestes obres és de prop de mig milió d'euros. L'acord determina que l'Ajuntament cedirà a la Diputació els terrenys necessaris per dur a terme l'obra. A més, la Diputació ha de comprar a l'INCASOL una superfície de 1.578,50 m2.

Campanyes de Salut
A la Junta de Govern Local del 12 de maig es va aprovar la realització de diverses campanyes i actuacions de la Regidoria de Salut Pública i Consum, com ara la campanya Planta cara a la calor, per un import de 5.821,40 euros; la celebració del Dia Mundial sense Fum, amb una despesa de 1.065,06 euros; la participació en la VII Trobada Esportiva d'alumnes de 5è curs de primària de les escoles de Ripollet i l'edició d'un calendari escolar que es distribuirà als centres educatius i equipaments municipals.

Pel que fa a la Junta de Govern Local del 19 de maig, en aquesta sessió es va acordar prorrogar fins al maig de 2015 la concessió adminitrativa per a l'explotació del bar de les barbacoes del parc dels Pinetons. També es va aprovar el projecte de conservació i manteniment de tanques en zones de jocs infantils i bancs en parcs urbans de Ripollet, per un import de 12.879 euros.

R.H.