Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil de Tennis Taula a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El Club Tennis Taula Ripollet ha organitzat per al 14 i 15 de juny el Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil de Catalunya que tindrà loc al Pavelló d'Esports Joan Creus de Ripollet. La trobada compta amb el suport del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet, així com amb el de la Federació Catalana de Tennis Taula. Dissabte 14 de juny
Dissabte a les 8 h s'iniciaran les activitats amb les taules d'escalfament per començar les competició per equips a les 9 del matí.
A les 10 h la pista annexa acollirà el 2on Obert Combinat CTT Ripollet que serà obert a tothom i que comptarà amb grans premis. A les 11 h es farà una cerimònia d'inauguració i la presentació de tots els participants.
I a partir de les 16 h, seguiran les competicions per equips i tindràn lloc també les individuals. A les 17 h i fins a les 18.30 h, Jordi Gavín, preparador físic de Tennis Taula del CAR de Sant Cugat i el Dr. Rafael Merino, metge especialista en activitat física i esport i osteòpata, faran una conferència sota el títol 'Preparació física i prevenció de lesions'. Serà al hall del mateix pavelló.

Diumenge 15 de juny

A les nou s'iniciaran les competicions individuals i dobles i a les 10 seguirà el 2on Obert Combinat CTT Ripollet . A la tarda continuaran les partides fins a les 20 h que tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis, que comptarà amb la participació del Club Patinatge Artístic Ripollet.

D'altra banda, durant tot el cap de setmana es podrà veure al hall del pavelló l'exposició fotogràfica CTT Ripollet 1954-2014.

L.P.