Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja organitza dos nous cursos per al mes de juny de monitoratge en el lleure

Imatge 1.
Imatge 1
Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada iniciarà aquest més de juny dos nous curos de monitor i premonitor d'activitats de lleure infantil i juvenil. Pel que fa al curs de monitors, que s'equipara a la certificació i qualificació professional, s'iniciarà el proper 20 de juny i compta amb un total de 150 hores lectives i 160 de pràctiques i es realitzarà de dilluns a divendres, de 9 a dues. El preu és de 250 euros, amb descomptes per a socis, voluntaris i aturats. L'objectiu és formar els joves en la dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil. Els alumnes han de tenir 18 anys complerts per accedir a aquesta formació i s'ha de ser apte tant en la part teòrica com en la pràctica.

Quant al curs de premonitor, amb certificació tramitada per l'escola d'Educadors de Creu Roja Joventut, s'iniciarà el proper 30 de juny i es farà de dilluns a divendres, de 10 a 12, fins l'11 de juliol. El preu és de 30 euros i de 10 per als voluntaris de Creu Roja i es tracta de sessions teòrico-pràctiques. La formació en premonitors serveix com a aproximació al món del lleure des de la perspectiva del professional.
S'ha d'assistir com a mínim al 80% de les sessions per ser apte i el curs va dirigit a joves a partir de 15 anys que vulguin col·laborar a nivell de voluntariat com a animadors de lleure amb nens i joves en casals, esplais, escoles o colònies.

R.H/L.P.