Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El SOC estudiarà les qüestions plantejades en una reunió amb l'Assamblea de treballadors en atur

Imatge 1.
Imatge 1
L'Assamblea de treballadors/es en atur de Barcelona i la direcció del SOC van tenir el passat dilluns 19 de maig una reunió, ja que una delegació de l'Assamblea l'havia demanada. El motiu, tractar alguns dels temes que més preocupen a l'associació, entre ells les privatitzacions anunciades per la Generalitat, perquè que van restar aturades per la pressió de les diferents Associacions d'Aturats.


En primer lloc, es van exposar les gestions que l'Assamblea ha dut a terme per aconseguir facilitats a l'hora d'obtenir una targeta bonificada per transports de la ATM. En resposta a la demanda, el SOC va determinar que faria el possible perque els aturats, havent posat de manifest la seva disponibilitat per troba una feina, puguin obtenir la targeta.
 
Una altra questió tractada va ser la del Projecte de Llei de reforma del SOC. Recordem que pretén privatitzar una part del seu servei, mitjançant una ETT. La seva petició es basa en el descontent davant d'aquesta decisió. A més, van sol·licitar al SOC mesures preventives per evitar que les families amb dificultats per assolir les factures d'energia, com l'aigua i l'electricitat, es quedin sense servei per impagament. El SOC ha manifestat la voluntat d'estudiar les questions tractades a la reunió, amb la finalitat de trobar una solució als problemes que els hi han plantejat.

E.R./F.R.