Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions per al Casal d'Estiu de La Gresca

Imatge 1.
Imatge 1
Des de dilluns, 26 de maig i durant tota la setmana es podran fer les inscripcions pels casals d'Estiu que organitzat l'Esplai La Gresca inclòs en el Pacte pel Lleure de Ripollet. Les inscripcions seran al Centre Cultural de cinc a vuit del vespre i a l'esplai La Gresca, al carrer de Bonavista, 6 de 10 a dues i de cinc a 2/4 de vuit del vespre.
Per aquest estiu, del 25 de juny a l'1 d'agost, des de L'Esplai La Gresca ha proposat com a línia educativa per als infants tant de 3 a 12 anys com de 13 a 17 anys 'Els planetes de les emocions'. Cada setmana, joves i infants treballaran les emocions des de diferents perspectives i amb una gran varietat d'activitats. En aquest sentit, com a novetat l'Esplai la Gresca ha elaborat tot un programa nou de sortides, des de visites a un parc aquàtic, tirolines i sortides al teatre, entre altres.

Enguany, les escoles on es faran els esplais seran Escursell i Els Pinetons, en horari de 9 a 16.30 i l'Anselm Clavé, només de 9 a 14 hores, ja que aquest centre no ofereix el servei de menjador. El grup de joves de 13 a 17 anys faran el casal al Centre d'Esplai La Gresca.

De nou, el preu del Casal depèn si es demana per setmanes o tot sencer i varia si és amb menjador o sense menjador. També s'ofereix la possibilitat de l'hora d'acollida de 8 a 9 i les colònies, que aquest any seran del 29 al 31 de juliol.

F.R.