Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reconeixement als treballs de recerca de batxillerat dels instituts locals

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 23 de maig, el Centre de Recursos Pedagògics, amb els ajuntaments de Ripollet, Montcada i Santa Perpètua han fet un any més el reconeixement anual als dos millors treballs de recerca d'els instituts de les tres poblacions. Els alumnes van rebre un diploma així com un vale per comprar material docent i en el cas de Ripollet entrades pels Cinemes El Punt.
Els premiats a la nostra població van ser Cristian López i David Berruezo, de l'INS Can Mas, pel seu treball sobre escultura urbana a Ripollet; Sabrina Arús  Marta Jiménez de l'INS Can Mas, pel seu treball sobre els hàbits alimentaris dels alumnes al seu centre; Noelia López i Carla Julià, de l'INS Palau Ausit, pel seu treball sobre la fecundació invitro; Adriana Alí i Lídia Puertas, de l'INS Lluís Companys pel seu treball sobre la manipulació genètica i finalment Joselyne Katherine Caicedo i Sara Burgos, de l'INS Lluís Companys pel seu treball titulat English slogans in spanish advertising.
A l'acte hi van participar representants dels tres consistoris, del Centre de Recursos Pedagògics i Lluis Baulenes, director dels serveis territorials d'educació al Vallès Occidental.

F.R.