Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat d'Esports organitza un clínic pels alumnes de l'Escola Municipal de Natació

Imatge 1.
Imatge 1
El proper 30 de maig, de 19 a 20.30 hores, el Poliesportiu Municipal acollirà l'edició d'un clínic adreçat als alumnes de l'Escola Municipal de Natació. El clínic serà a càrrec de l'esportista internacional Sònia Pérez Arau, nedadora que es va formar al Club Natació Sant Andreu i que amb 19 anys va obtenir una beca esportiva per estudiar i competir als Estats Units.
Sònia Pérez farà una sessió teòrica i pràctica, parlant sobre com s'entrena fora del nostre país i com compatibilitza la vida esportiva amb la vida acadèmica. A més, explicarà les diferents tècniques dels estils de natació des de la perspectiva d'una nedadora d'elit. Els nens i nenes de l'Escola Municipal de natació tindran l'oportunitat de conèixer i compartir un entrenament pràctic amb una nedadora internacional, i intercanviar experiències.

Pérez porta tres temporades a la prestigiosa universitat Florida International University de Miami, on compagina els seus estudis universitaris amb les competicions americanes de natació. Allà va aconseguir classificar-se per a la final de la NCAA (National Collegiate Athletic Association), competint amb els millors nedadors del país. Aquest bon resultat li va donar ser escollida com a la millor nedadora de l'any de la seva conferència, un dels guardons més importants que es donen a nivell esportiu i universitari als Estats Units.

F.R.