Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El centenari del col·legi Clavé al Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
Fins al proper 24 de maig, el Centre Cultual, acollirà la mostra commemorativa del centenari de l'escola Anselm Clavé. Una exposició, elaborada a partir de material d'arxiu del centre i donacions d'exalumnes, de totes les èpoques, que explica com ha anat canviant l'educació i la metodologia a l'ensenyament durant aquest 100 anys. La mostra compta amb una part interactiva on, totes les persones que encara tinguin fotografies a casa seva de l'escola i les vulguin exposar o podran fer lliurement en aquest espai.
Dels pissarrins als ordinadors, dels pupitres individuals a les taules i treball en grup. Aquests són algunes dels canvis que s'han produït i que es poden veure a la ostra que ha elaborat l'escola Clavé. Una d eles activitats de l'aniversari i que el passat 13 de maig es presentava públicament amb la participació de moltes alumnes, exalumnes i mestres del centre.

Més treball educatiu

D'altra banda, l'Associació Cultural Jaume Tuset, vinculada a l'Escola d'Adults del municipi també ha presentat aquest dies al Centre cultural un recull dels seus darrers treballs. Manualitats relacionades amb la costura, com el punt de creu, pintura i dibuix i la ceràmica ompliran la sala d'Art fins al proper 24 de maig.

F.R.