Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les activitats de l'Agenda de Primavera

Imatge 1.
Imatge 1
El programa d'activitats de l'Agenda de primavera d'aquest any, que organitza la Regidoria de Medi Ambient en col·laboració amb l'Associació Ripollet Natura, seguirà el proper 25 de maig amb una gimcana per descobrir la Xarxa de Parcs Metropolitans. Es tracta d'una passejada autoguiada. Una gimcana familiar amb pistes per descobrir els valors i els atractius del parc dels Pinetons. Aquesta és una activitat del Programa Anual d'Activitats al Parc dels Pinetons organitzat en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Començarà a les 11, a la Casa Natura, i és imprescindible inscripció prèvia.

El programa continuarà el proper 28 de maig amb un 'Taller d'horticultura ecològica urbana' i el 6 de juny es farà la Festa del dia del Medi Ambient, amb la que tradicionalment es tanca l'Agenda de primavera. Enguany, però, la Casa Natura acollirà una activitat més. Es tracta de 'Vet aquí una vegada al parc dels Pinetons', prevista inicialment pel dia 15 de juny però que es durà a terme el dia 14. Aquesta activitat està inclosa al programa anual d'activitats al parc dels Pinetons que promou l'Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament.
 
També, la sala central de la Casa Natura acull l'exposició La meteorologia, una ciència popular, exposició produïda per l'Associació Ripollet Natura amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient.

Per a més informació es pot contactar amb mediambient@ripollet.cat o casadenatura@gmail.com, telèfon: 670291277, de 10 a 13.30 h. Aquestes activitats, excepte la Festa del Dia del Medi Ambient tenen les places limitades i requereixen inscripció prèvia.

Dia de l'Arbre
Ja s'ha celebrat el Dia de l'Arbre, enguany fet als terrenys situats entre el Torrent Tortuguer i el carrer de Cerdanyola del Vallès. Els escolars del municipi van plantar una trentena d'arbres i arbustos mediterranis i el grup Pep Lopez i sopars de duro van amenitzar la diada. Hi van participar uns 190 alumnes de 5 escoles municipals.

F.R./R.H.