Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut i Ciutadania organitza el primer mercat d'intercanvi i de segona mà

Imatge 1.
Imatge 1
Fins el proper dia 22 de maig es poden fer les inscripcions per a participar en el primer mercat d'intercanvi i de segona mà, organitzat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania, des del projecte KFTÓ del Casal de Joves. Aquest mercat tindrà lloc el proper diumenge, 25 de maig, de 10 a 14 hores, al pati del Casal de Joves.
Aquest mercat està concebut com un espai amb un ambient cívic, on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris, però que, abans de llençar-los, s'ofereixen per si poden ser útils a algú altre.

La finalitat del mercat és reutilitzar, donar un nou ús a objectes, material, eines que no tenen utilitat per als seus propietaris però que poden servir per un altre jove. Així, sorgeix la idea de fer un espai d'intercanvi en el municipi entre els i les joves i obert a altres persones que hi vulguin participar, amb l'objectiu de fomentar pràctiques de consum responsable, impulsar accions amb avantatges ambientals, econòmiques i socials i potenciar el civisme i de la ciutadania responsable.

Les persones interessades poden reservar un espai des del 6 de maig i fins el dia 22, a les 20 hores. Cal enviar la sol·licitud d'inscripció a joventut@ripollet.cat. Aquesta sol·licitud es podrà descarregar des del blog del Casal de Joves i en document adjunt. Les places son limitades.

R.H.