Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia Internacional dels Museus, una festa de dia i de nit

Imatge 1.
Imatge 1
Els dies 16 i 18 de maig, El Centre d'Interpretació del Patrimoni s'adhereix un any més, a la celebració del Dia Internacional dels Museus. Ho farà, de nou, dividit en dues jornades: la de divendres, que es gaudirà de nit, al jardí del Molí d'en Rata i després diumenge que serà durant el matí a les diferents instal·lacions del CIP. Una activitat que, com va explicar la regidora de Cultura Rosa Martin, en roda de premsa, "es consolida i que cada cop compta amb la col·laboració de més entitats de la vila".
Així, per les activitats del dia 16 de maig, el PMC ha comptat amb la col·laboració de les Nits de Música i la Societat Coral El Vallès. A part de les portes obertes a l'equipament, a partir de 2/4 de nou començarà la sessió especial de les Nits de Música 'La música dels pinzells', on Àngel Esteve i Rafael López ens parlaran de quina música escoltaven els pintors més destacats i, a nivell local, els temes predilectes del pintor Solà i l'escultora Lluïsa Sallent.

A partir de les 11 de la nit, començarà l'actuació de les Veus del Vallès, amb una part del seu ja consolidat repertori, entre el que destaca cançons populars, tradició medieval i temes més moderns i de caràcter internacional.

La jornada de diumenge, a part de comptar amb les visites guiades al CIP i a l'exposició sobre els 50 anys de les riuades, també es farà la tradicional presentació de La Joia del Museu. Per aquesta ocasió l'Àrea de Patrimoni ha restaurat una antiga balança de forner. A les 12 del migdia, a càrrec de Marieta's Cake es farà un taller de pastisseria creativa per al públic familiar. Les places seran limitades.

F.R.