Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el Passaport Gastronòmic de Cuina Vallès que inclou visites guiades al CIP

Imatge 1.
Imatge 1
El col·lectiu de cuiners del Vallès Occidental, Cuina Vallès, ha presentat el seu passaport gastronòmic. Aquesta nova proposta del col·lectiu s'uneix a les ja tradicionals que formen part del històric d'aquesta associació de cuiners que aquest any celebra els 7 anys de la seva fundació. El col·lectiu, vinculat a la promoció i valorització dels productes agroalimentaris de qualitat de la comarca ha fet un pas més en la conjunció de la gastronomia amb d'altres sectors vinculats al turisme aportant transversalitat i rellevància a aquest àmbit.
Així doncs, dins el projecte del passaport gastronòmic hi trobem col·laboracions amb d'altres entitats i empreses com: espectacles el Teatre Auditori o el Centre d'interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet, visites guiades pel patrimoni Terrassenc, estades a l'hotel Doubletree by Hilton & Conference Center La Mola i a l'hotel Barcelona Golf, classes de golf al Vallès Golf de Terrassa, visites al Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès i a l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell.

F.R.