Es presenta el Passaport Gastronòmic de Cuina Vallès que inclou visites guiades al CIP
El col·lectiu de cuiners del Vallès Occidental, Cuina Vallès, ha presentat el seu passaport gastronòmic. Aquesta nova proposta del col·lectiu s'uneix a les ja tradicionals que formen part del històric d'aquesta associació de cuiners que aquest any celebra els 7 anys de la seva fundació. El col·lectiu, vinculat a la promoció i valorització dels productes agroalimentaris de qualitat de la comarca ha fet un pas més en la conjunció de la gastronomia amb d'altres sectors vinculats al turisme aportant transversalitat i rellevància a aquest àmbit.
Així doncs, dins el projecte del passaport gastronòmic hi trobem col·laboracions amb d'altres entitats i empreses com: espectacles el Teatre Auditori o el Centre d'interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet, visites guiades pel patrimoni Terrassenc, estades a l'hotel Doubletree by Hilton & Conference Center La Mola i a l'hotel Barcelona Golf, classes de golf al Vallès Golf de Terrassa, visites al Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès i a l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell.
F.R.
Així doncs, dins el projecte del passaport gastronòmic hi trobem col·laboracions amb d'altres entitats i empreses com: espectacles el Teatre Auditori o el Centre d'interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet, visites guiades pel patrimoni Terrassenc, estades a l'hotel Doubletree by Hilton & Conference Center La Mola i a l'hotel Barcelona Golf, classes de golf al Vallès Golf de Terrassa, visites al Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès i a l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell.
F.R.