Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kftí acull el primer Cicles de Curts com a prèvia del certamen d'enguany

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet organitza un nou Cicle de Curtmetratges com a activitat prèvia al XVI Certamen de Curtmetratges de Ripollet que es celebra al mes de juliol. Aquesta és iniciativa de joves interessats pel món del cinema i que han estat vinculats al Certamen des de fa molts anys i que està coordinada des del KFTÓ del Casal de Joves.
Durant els darrers mesos, els i les joves han estat visionant els curts que la Regidoria té de tots els anys del certamen i han fet una selecció segons diferents categories: curts d'humor, frikis, d'animació, de terror, de ficció, de drama i una sessió especials amb els curts guanyadors dels darrers anys, tan del certamen de curts com dels concurs de curts express. Aquestes sessions es faran els divendres 9, 16 i 30 de maig i el 6 i 20 juny al KFTÍ del Casal de Joves i a la Sala d'actes del Centre Cultural a partir de les 21:00 hores.

Igualment, el 20 de juny es farà un curs bàsic de com fer un curt. Aquells i aquelles que estigueu interessats us podeu posar en contacte al kfto.ripollet@facebook.com o al 935046024 de dilluns a dijous de 17:00 a 20:00. Per més informació podeu consultar el cartell de les Cicles.

F.R.