Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions per al Casal d'Estiu de l'Estel

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Esplai l'Estel de Ripollet obre les inscripcions per al seu Casal d'Estiu els dies 7, 8 i 9 de maig. Ho farà al Centre Cultural, de les 16 a les 19 h. S'obriran 130 places, distribuïdes en cinc grups d'edat, destinades a infants i joves que actualment estiguin cursant des de P3 fins a 3r d'ESO (nascuts entre el 2010 i el 1999).
Per tal de formalitzar la matrícula, caldrà portar en el moment de la inscripció la fotocòpia del DNI dels pares, la fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social, la fotocòpia del carnet de vacunes, una fotografia de carnet del nen/a, el full d'inscripció, el pagament de la quota del casal i la fotocòpia del carnet del PAME, en cas que es tingui. El preu de la matrícula serà de 160 euros amb ofertes per a germans. Així doncs, la matrícula del segon germà serà de 120 euros i la del tercer, de 80 euros.

Enguany el Casal d'Estiu del CE l'Estel es durà a terme del 25 de juny al 25 de juliol, de 9 a 13h, a la seva seu, la Torre de Can Mingrat (carrer Tamarit, 80). A banda, com cada any, s'ofereix un servei complementari d'acollides de 8 a 9h i de recollides de 13 a 14.30h. Enguany, durant la franja dels migdies s'oferirà la possibilitat de poder portar la carmanyola per tal que els infants puguin dinar a les instal·lacions. A més, aquest any les colònies es faran a la casa El Pinar (Canyelles, Garraf) el 10 i 11 de juliol.

El Centre d'Esplai l'Estel ja porta 33 anys educant a infants i joves en el seu temps lliure, transmetent diferents valors amb activitats com jocs, tallers, dinàmiques, gimcanes, sortides i colònies, entre d'altres. A banda del Casal d'Estiu, també es duu a terme l'Esplai d'Hivern, tots els dissabtes a la tarda d'octubre a maig. L'Estel també contribueix a fomentar i donar continuïtat a les activitats culturals per al poble, amb la celebració de Sant Jordi, el Caga Tió, la Nit Jove o la Baixada de Carretons, entre d'altres.

F.R.