Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert solidari a l'Espai Jove Alòs a favor de l'AECC de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dissabte, 10 de maig, l'Espai Jove Alòs de Barcelona ha organitzat, amb la col·laboració del taller d'escriptura Tens la Paraula, un concert solidari en benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Ripollet. L'acte tindrà lloc a les sis de la tarda i comptarà amb la participació de set formacions, que hi actuaran de forma desinteressada.
Els grups que conformen el cartell són Punto y seguido (grup de covers de pop), Srta. Martín & Co. (cantautora amb temes propis), Alma Simonne & Patrick Hopmans (blues fresc amb anys d'experiència), De Tu a Tu (pop/rock català), A That the Risk (grup de versions de rock/blues/jazz), Th'Esfinters (grup que recull èxits de pop/rock internacional i català des dels 60' fins l'actualitat) i Lemmings Cover Band (que versionen temes de rock d'ahir i d'avui).

El cost de les entrades (uns tres euros) anirà destinat íntegrament a l'AECC de Ripollet. L'Espai Jove Alòs està ubicat a la rambla de Sant Pere Més Baix, nº 55 (Línia 1 - Urquinaona/Jaume I).

R.H.