Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Certamen de Curts de Ripollet i el Concurs de Curts Express

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet ha fet públiques les bases del XVI Certamen de curtmetratges de Ripollet. Així, els dies 10, 11 i 12 de juliol es veuran al pati del Casal de Joves les obres seleccionades, i el dia 19 de juliol, al mateix pati, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega del premis del certamen. El 19 de juliol també es realitzarà el VII Concurs de Curtmetratges Express de Ripollet.
Pel que fa al Certamen de curts, les obres s'hauran d'adreçar abans del dia 6 de juny de 2014, fins a les 14 hores al registre de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Joventut fent constar que és pel Certamen de Curtmetratges.
Els premis seran els següents:

o 1r. classificat: 600 euros i trofeu
o 2n. classificat: 300 euros i trofeu
o 3r. classificat: 150 euros i trofeu
o 4t. Classificat: accèssit organització, trofeu

Bases VII Concurs de Curtmetratges Express

El 19 de juliol, durant tot el dia, es realitzarà el VII Concurs de Curtmetratges Express de Ripollet. Les persones que vulguin participar, s'hauran d'adreçar el mateix dia, a les 9.30 hores, al Casal de Joves i rebran 3 consignes: un objecte, una temàtica i una frase per fer el curt i entregar-lo abans de les 19 hores. El mateix dia 19 de juliol, a partir de les 22 hores es realitzarà el visionat, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega de premis del concurs. El primer classificat obtindrà 300 euros i trofeu.
Aquestes activitats formen part del programa d'actuacions del III Pla Local de Joventut de Ripollet 2012-2015.

R.H.