Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Extens programa per celebrar el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi

Imatge 1.
Imatge 1
El dimarts, 22 d'abril, s'iniciaran els actes per celebrar la Diada de Sant Jordi, impulsats des del Racó de Lletres Locals i el Patronat Municipal de Cultura. Així, a les 19 h, l'Amy's Café Cocktail acollirà la presentació de Reset, el quart volum de narracions breu del Grup Arc de Sant Martí, format pels escriptors locals Amalia Díaz, Montse Pujol, Pilar García, Pilar V. Padial, Sílvia Pasqua i Víctor Garrote. A més, aquesta publicació incorpora enguany els dibuixos de la ripolletenca Alba Martínez Aguado. A les 20:30 h, les Nits de Música s'instal·laran a la Biblioteca Municipal per dur a terme la 1a Revetlla de Sant Jordi amb la lectura de poemes i llegendes d'amor. L'activitat està organitzada per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i el PMC amb la col·laboració del Grup de Lectura i Poesia del CFA Jaume Tuset.

El dia de Sant Jordi, 23 d'abril, la porxada del Centre Cultural serà l'escenari de parades de llibres i activitats impulsades des del Racó de Lletres Locals amb la participació de la Llibreria Quatre, Uppali, Oficina de Català i l'Institut Lluís Companys.
Hi haurà espai d'intercanvi de llibres i venda de llibres de segona mà i de roses i durant tot el dia es durà a terme El Relat Encadenat, la creació d'històries escrites frase a frase per tothom que hi vulgui participar.

Ripollet Ràdio col·laborarà també amb la Diada amb l'emissió de fragments d'obres del Racó de Lletres Locals a través del 91.3 FM i amb el programa El Racó de Sant Jordi a la ràdio, de 18 a 19 h, centrat en la promoció del programa d'actes i l'actualitat literària local.

Tallers infantils i xocolatada també seran protagonistes la tarda del 23 d'abril, així com una conferència sobre l'edició digital a càrrec de l'editora Iolanda Bethencourt, pintura i música en directe amb Alba Martínez, presentacions de llibres i el lliurament de premis del primer Concurs de Booktrailers Prems Rec, tu recomanes (consultar el document adjunt). Per últim a les 20.30 h al Teatre Auditori del Mercat Vell tindrà lloc la projecció del migmetratge La Llegenda de Sant Jordi, dirigit per Arnau Olivé. L'entrada és gratuïta.