Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segueix obert el termini per sol·licitar un bar o xiringo a la Festa Major 2014

Imatge 1.
Imatge 1
El proper 16 de maig, a les 21 hores, finalitza el termini per a sol·licitar una barra de bar als concerts i balls de la Gibrelleta; i per demanar un xiringo amb motiu de la Festa Major d'aquest any que tindrà lloc del 29 d'agost a l'1 de setembre de 2014. Les entitats locals juvenils i esportives podran optar al bar dels concerts de dissabte i diumenge a l'espai del brollador del parc Pinetons, mentre que les entitats culturals podran optar a la barra del ball del Confetti de dilluns al vespre.

Per la seva banda, les entitats locals culturals, juvenils, esportives, associacions de veïns i partits polítics representats al municipi podran sol·licitar un espai per a instal·lar un xiringo en la zona del recinte firal. Com la Comissió de Festa Major va establir l'any passat, per tal de fer front a una petita part del cost que suposen aquestes instal·lacions, cada entitat adjudicatària del servei de bar de concerts i confetti haurà de satisfer la quantitat de 150 euros, a banda de la fiança de neteja de 150 euros.

Pel que fa als xiringos, cada entitat adjudicatària haurà de satisfer la quantitat de 300 euros, a banda de la fiança de neteja que també serà de 300 euros. Entre totes les sol·licituds presentades per optar als serveis de bar es realitzarà un sorteig públic el proper 21 de maig, a les 19 hores, en el Centre Cultural. Serà condició indispensable la presència d'un representant acreditat de l'entitat en el sorteig. Respecte als xiringos, si la demanda de sol·licituds supera la necessitat inicial establerta (10 instal·lacions), la comissió de la Festa Major determinarà una solució tenint en compte la contenció econòmica i la distribució de l'espai i de recursos de manera equitativa entre els diferents sol·licitants.

Poden consultar als següents links les normatives que regeixen tant les barres com els xiringuitos.