Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous treballs de plantació als parterres de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquests dies, el personal de la Regidoria de Parcs i Jardins replantarà arbusts d'origen mediterrani en les jardineres i parterres del carrer. Actualment, la tendència és plantar aquest tipus d'arbusts enlloc de planta de temporada perquè aquests vegetals estan verds durant tot l'any i no cal substituir-los en acabar la floració. A més, aquests arbusts estan adaptats a les nostres condicions climàtiques i, per tant, poden viure amb poca aigua. D'aquesta manera es produeix un estalvi important en recursos.
La plantació en jardineres i parterres és una bona opció per poder plantar en llocs on el ciment no ho permet i així s'augmenta la superfície de verd urbà. Les plantes en les ciutats proporcionen molts beneficis a la gent que hi viu. Entre molts altres tenen un gran valor estètic i paisatgístic i influeixen en la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

Des de la Regidoria de Parcs i jardins es recorda que el bon manteniment d'aquests espais requereix de la col.laboració de tothom. També, en cas que algú vulgui reaprofitar l'aigua de netejar per regar les plantes, ho pot fer sempre i quan que no contingui cap tipus de detergent ni lleixiu. D'aquesta manera aconseguirem fer créixer les plantes de manera adequada.

F.R.